EU PROJEKT

Naslovna

EU PROJEKT

JOŠ JEDAN USPJEŠNO PROVEDEN PROJEKT

TVRTKE S.B.S. d.o.o.

Tvrtka S.B.S. d.o.o., koja je u vlasništvu poduzetnika Stjepana Bašića, završila je dana 30.08.2019.g.  provedbu projekta "S.B.S. d.o.o. - promocija poduzeća i povećanje tržišnog udjela na svjetskom tržištu"  koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog  fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa 2014. – 2020.  Projekt je trajao 10 mjeseci te je bio usmjeren na jačanje prisutnosti tvrtke na svjetskom tržištu kao jednog od nosioca daljnjeg razvoja poslovanja.

Cilj ovog projekta je poticanje rasta S.B.S. d.o.o.  kroz povećanje konkurentnosti i tržišne pozicije na inozemnom tržištu. Povećanjem konkurentnosti dovest će do povećanje prihoda, tržišnog udjela i ulaska na nova tržišta te otvaranja novih radnih mjesta. Sve aktivnosti projekta su bile usmjerene na pozicioniranje i osvajanje novih inozemnih tržišta.

Tvrtka je provela više aktivnosti promidžbe koje su uključivale sudjelovanje na najvećem međunarodnom sajmu arhitekture i građevine BAU Munchen 2019.g., analizu inozemnih poslovnih partnera te promidžbu i vidljivost projekta. Sajam BAU je namijenjen svima onima koji su uključeni u projektiranje i gradnju dok najveći dio posjetitelja idalje dolazi iz graditeljskih djelatnosti i djelatnosti opremanja zgrada. Izlaganjem na Sajmu BAU 2019.g. tvrtka je osigurala prepoznatljivost na svjetskom tržištu, a posebno ostvarila jaču prisutnost na novim inozemnim tržištima (npr. Azija).

Zahvaljujući provedenom projektu očekuje se da će tvrtka dodatno ojačati svoj konkurentski položaj na međunarodnom u vidu lakšeg sklapanja poslova na međunarodnom tržištu efikasnosti planiranja i upravljanja poslovnim procesima te povećanja prihoda.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

 

  • Ime korisnika: S.B.S. d.o.o.
  • Vrijednost projekta: 432.537,00 kn
  • Iznos EU potpore: 242.148,46 kn

Slike sa BAU 2019 - klikni ovdje

Isključenje odgovornosti:

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost S.B.S. d.o.o.

EU PROJEKT